Formedling av vétéranbilar och sportbilar

Classix hjälper dig att sälja din Veteranbil eller sportbil.

 

Om du har en vétéranbil eller sportbil som du funderar på att sälja på förmedling så har du kommit jusqu'à rätt ställe. Classix kan agera som din mäklare och hjälpa dig att sälja din bil.  

 

Varför skall du låta Classix hjälpa dig att sälja din bil på förmedling, kommission?

 

  • Classix har redan hjälpt många privatpersoner och företag att sälja sina Veteranbilar, sportbilar och andra entusiastfordon. Och vi har många nöjda både köpare och säljare som har lämnat sina recensioner här på Google.
  • Vi älskar vétéranbilar och sportbilar ! Om du kikar på några av våra presenter på vår sida ”Till salu” så tror jag du inser att vi gör det där lilla extra på ditt försäljningsuppdrag. Man har bara en chans att göra ett första intryck.
  • Plus tard, vous aurez l'omgående exponerat den för väldigt många potentiella köpare. Avant, il y aurait des annonces à venir sur plusieurs et des annonces pour les enfants. Blocket, Par facture, Commerçant classique, Voiture et Classique pour att nämna några. Je vous conseille de faire des recherches sur la photographie, le marketing et la recherche pour votre Samlarbil.
  • När snart varenda bilhandlare erbjuder förmedling av fordon. Hur skall man veta vilken man skall välja? På Classix arbetar vi endast med klassiska sportbilar och vétéranfordon och det vi gjort i över 30 år. Det som gjorde att du fann denna sida på Google kommer även att göra att en köpare hittar just din bil. Nästa alla bilar på vår jusqu'à salu sida är topp tio i ranking när en köpare söker. Och vår hemsida är på många olika språk som gör att vi hittar internationella kunder som är villiga att betala rätt pris.
  • Sälja Veteranbil på auktion : Det har blivit populärt att sälja Veteranbilar via nätauktion. På ex Bilweb enchères auktioneras varje månad ut mängder bilar. Men vi tror att just din bil förtjänar ett bättre öde och en bättre presentation. Jämför även gärna kostnaderna för olika auktioner med våra. På Classix tar vi inte gärna in bilar som inte blev sålda på auktion, eller bilar som annonserats till leda på Blocket.

 

 

 

  • Voiture classique à vendre

 

Hur går det till att förmedla sin Veteranbil eller sportbil via Classix ?

 

  • Skicka oss garna en intresseanmälan på vår sida "sälj din bil" Det är lättare för oss att kunna ge dig ett värde på din entusiastbil om du kan precisera skicket. Använd gärna vår Guide de données classique.
  • Vous pouvez maintenant trouver des informations complètes et tout ce que vous avez à faire, même si vous pouvez vous procurer un spécialiste si vous êtes à l'écoute de vos affaires.
  • Nästa steg är att vi vill se din bil. Du kan välja att komma förbi oss med den, eller kanske vi kan komma förbi när vi ändå är ute och reser i vårt vackra Sverige. Vi kan även arrangera transport av Veteranfordon om ni har långt jusqu'à Saxtorp.
  • À ce moment-là, vous ferez la même chose pour vous et je chercherai à trouver des solutions ultimes pour acheter des produits potentiels. När vi har sålt din bil garar pengar to ditt konto samma dag.

 

jaguar klassiker jusqu'à salu

 

Newsletter

En vous inscrivant à la newsletter de notre entreprise, vous serez toujours au courant de notre dernier inventaire de véhicules !
* obligatoire

Langues

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish