BMW a des prix et des prix. Vi köper din bil

BMW a des prix et des prix. Vi köper din bil

BMW vétéranbilar sökes och köpes!
Juste nu är jag suger på att köpa lite äldre BMW klassiker. Om du har någon BMW som du vill sälja får du gärna höra av dig. När du vill sälja din BMW klassiker är detta några av de modeler som jag söker. BMW E9 3.0 CS, CSi et CSL sont deux jag alltid är intresserad av att köpa. Skik d'Oavsett. Detta är svåra bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svåra ställen. Därför är skillnaden mellan en fin och en dålig bil mycket stor.
Image(s)

BMW E3 3.0 S et Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt lika sexig men en riktigt skön bil att åka med. Här skulle jag vara interesserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa i dagsläget.

BMW 02 är vackra bilar. Fr 1802 ou 2002 crâne vara roligt oavsett moteur alternatif. Bra betalt utlovas for toppexemplar.

BMW E21 et då pratar jag om modellerna 320 et 323 som gärna köper ett fint exemplaire av. Detta var min första bil och man har många minnen från den tiden. Min BMW 323i som jag hade när jag var 18 var rostig redan då.

BMW E30 et då är det modellerna 318is 320i 323i et 325. Av dessa skulle jag endast vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar i bra skick med andra ord. Jag vill gärna ha tak ! Så Cabriolet är av mindre intresse än en Coupé. BMW E30 M3 är alltid av intresse oavsett skick.

BMW E24 och här är det fr 635 elle fr M6 som gäller. Tout le sujet est là pour être otroligt vackra bilar. Même si c'est le cas pour les gubbkörning än sportbil. Man har väl kommit in in gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Une fois que vous avez réglé votre problème, vous avez un problème avec ce problème. Dock vous permettra de trouver un appartement avec le rost.

BMW E31 Detta är riktigt läskiga bilar ! Så mycket uråldrig elektrisk utrustning att man alltid måste koppla av strömmen om bilen står. Annars är man rädd att den startar och kör iväg av sig själva !

Men man måste ju bara älska den formen ! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  men det skeletone egentligen vara mer intéressant med en 840 ou 840Ci. Le sista V8an där skall vara en riktigt fin motor.

BMW E36 et là, c'est fini en M3 J'ai un intérêt et j'ai un crâne entier pour acheter un billet avec une histoire complète et une garantie de mille millions.

Naturligtvis är även alla Alpina modeler av intresse. Vem vill inte ha en Alpina B3 3.5S? Eller et BMW M5 Touring?

Om vous någon av desa bilar och funderar på att sälja får du gärna höra av creuser. Bra betalt för fina utlovas exemplaires. Och detta är då INNAN du satt den på blocket för intressekoll ! Efter det är den totalt ointressant även om den är fin.

Newsletter

En vous inscrivant à la newsletter de notre entreprise, vous serez toujours au courant de notre dernier inventaire de véhicules !
* obligatoire

Langues

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish