Klassika sportbilar jusqu'à salu

Klassiska sportbilar jusqu'à salu Mäklare Classix hjälper dig med förmedling av begagnade sportbilar och Veteranbilar

Klassiska sportbilar jusqu'à salu. Classix köper din vétéranbil eller klassiska sportbil.

klassiska sportbilar jusqu'à salu

Classix by Schiebler heter mitt företag som bedriver handel med klassiska sportbilar. Jag handlar med alla bilmärken. Jaguar, Mercedes, Porsche, Bentley, Rolls Royce, Lotus, Volvo, BMW, VW, Triumph, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, SAAB, De Tomaso, Austin Healey, Aston Martin, Maserati, Alpina, etc.

Om du har en sportbil du vill sälja. Klassiker eller modern sportbil får du gärna höra av dig till mig. Efter 20 år arbete med att åka jusqu'à alla stora mässor för klassiska sportbilar i Tyskland, Österrike, Italien, Holland, Belgien, England, Danmark. Så har jag stor erfarenhet av import och export av bilar och samlarfordon mellan länderna i norra Europa.

När du vill köpa ou sälja en nyare sportbil

Det skulle för mig innebära bilar som är ca 10–15 år gamla. Ex fr Porsche GT 3 RS som vi har en to salu här. Vi har även just nu fr Alpine B10 Touring V8S jusqu'à. Några andra modeleur skulle kunna vara.formling av sportbil

Ferrari 355, 360, 430, 488 GTB m. FL
BMW Z3, ​​Z4, Z8, M3, M5, 1M
Aston Martin V12 Vantage, DBS, V8 Vantage, DB9,
Alfa Romeo 8C, Araignée S4
Frein de tir Mercedes SL, SLS, CLS
Bentley continental
Jaguar type F,
Maserati Gran Turismo
Nissan GT
Lotus Elise, Évora, Exige

Så här i Corona tider har vi stor efterfrågan på fina klassiska sportbilar från hela världen. Och jag hjälper dig gärna med förmedling av din bil. Då agerar jag som mäklare och jag gör en presentation av din sportbil. Se gärna hur det skulle se sous jusqu'à salu i menyn. Jag har hjälpt många tidigare att sälja sina sportbilar och det finlandais många recensioner på Google eller Facebook. Hör gärna av dig om du går i funderingar att sälja din sportbil. Men gör detta innan du annonserar den på Blocket ! Man har bara en chans att göra ett första intryck ! Om du tycker att det verkar intéressant så skriv jusqu'à mig. Så skall du få toutes les informations sur hur jag arbetar. Naturligtvis finns även våra annonser på Blocket 

Newsletter

En vous inscrivant à la newsletter de notre entreprise, vous serez toujours au courant de notre dernier inventaire de véhicules !
* obligatoire

Langues

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish